Barbados.Productie van transformatorenAan welke normen moet worden voldaan?

2022-03-21 10:33:54

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Barbados., droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;Vilvoorde.,Barbados.transformator met olieonderdompeling,fabrikant van droge transformatorenDe uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.


Barbados.Productie van transformatorenAan welke normen moet worden voldaan?lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeterControleoor voor omzettersDaarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.Eerlijk beheer,Wat is de bedrading van droge transformator?Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


Barbados.Productie van transformatorenAan welke normen moet worden voldaan?De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a,Barbados.Quota voor 2500kVA droge transformator, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.Kwaliteitsbeheer,De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.Barbados.,Verspreiding van het geluid van droge transformatorDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren,Barbados.Wat een goede droge testtransformator is., draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.Wat is de bedrading van droge transformator?

404 Not Found

404 Not Found


nginx

Gerelateerde artikelen

Barbados.Productie van transformatorenMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

Barbados.Productie van transformatorenMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

Barbados.Structuur van de distributietransformator,Hoeveel kost de transformator?Na het bemonsteren...

评论列表

409HP184720764
2022-03-21 10:56:53

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen Barbados.Productie van transformatoren, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

122HP117294921
2022-03-21 10:48:21

Barbados.Productie van transformatoren De prijs is erg hoog en de kwaliteit is erg goed als je het voor zo'n prijs kunt kopen.

632HP195506591
2022-03-21 12:05:15

Fijne samenwerking en strakke verpakking. Laten we het hebben over zakelijke services: Like

256HP158312377
2022-03-21 11:55:52

Barbados.Productie van transformatoren Geef me de volgende keer een korting, ik wens je veel geld

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。