Sacramento.Grote bedrijven voor koelopslagSelecteer de eigenschappen van het kogelpunt

2022-03-12 09:42:38
632HP195506591energie204

Koude opslag wordt voornamelijk gebruikt voor bevroren verwerking en opslag van levensmiddelenTijdens het vervoer moeten adequate beschermingsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat de plaat wordt gewurgd en gekrabd.Sacramento., zal dit de afdichtingseffect van afzuigplaten en uitlaatkleppen en kleppen beïnvloeden wat de koelcapaciteit van de gecontroleerde atmosfeer ernstig zal beïnvloeden.Wanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd, is het strikt verboden om goederen in het magazijn te stapelen. Het magazijn moet langzaam worden teruggebracht tot de vereiste temperatuur. Voor het lagetemperatuur magazijn, moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen, wat resulteert in het opslaglichaam.Guilin City,Step of koud storage design: definieer het volume van de koelopslag. De omvang van de koude opslag moet gebaseerd zijn op het ontwerp van een groot aantal landbouwproducten die lange tijd moeten worden opgeslagen. Dit volume wordt berekend op basis van de essentiële hoeveelheid opgeslagen goederen die in de koude opslag zijn opgehoopt, plus de rij tot rij gangen, de binnenruimte tussen de stapel en de muur, het plafond en de opening van de verpakkingsruimte. Na de bepaling van het volume van de koelopslag wordt de lengte- en hoogtebreedte-verhouding van de koelopslag bepaald. Bij het ontwerp van koelopslag moeten ook hulptechnische gebouwen en -uitrusting in aanmerking worden genomen, zoals werkkamer, verpakkings- en kamkamer, speciale gereedschapsloods, laad- en losplatform, enz.De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslag


Sacramento.Grote bedrijven voor koelopslagSelecteer de eigenschappen van het kogelpuntOp de bestrating van koelruimte en koelruimte moet een anti-geurvloerdrain worden geplaatst, en de hoogte van de breedte van de afdichting van het afvoerleidingwater mag niet kleiner zijn dan mm. De liftschacht,Sacramento.Prijs en installatie van kleine koude opslag, de elektronische put en andere plaatsen die geschikt zijn voor drainage, moeten voorzien zijn van drainage en apparatuur om een stroomstoot van het water te vermijden.Regelmatig bijhouden of de aansluitpijpen op de aansluitende leidingen en kleppen van de koeleenheid stevig zijn en of er koelvloeistof lekt. De methode voor lekdetectie is: dipspons of dun weefsel met detergent en schuim, dan het gelijkmatig aanbrengen op het gebied om te worden gedetecteerd en te observeren voor een paar minuten. Als er water lekt, zullen er bellen verschijnen. Markeer het lekkende gebied en trek het aan of gas snijdt het.thermische klep van Danfoss wordt gebruikt voor de thermische klep van de koude opslag, met gegarandeerde kwaliteit; Door de hoge temperatuureisen van de koude opslag en de hoge mate van automatisering en regulering van de temperatuur, neemt het temperatuursysteem van de koude opslag een volledige automatische microcomputer aan heeft geen speciale mensen nodig om te werken, en kan op afstand worden gecontroleerd. Wanneer de temperatuur het gespecificeerde bereik overschrijdt, wat van groot belang is voor de goede bewaring van de koude opslag.Waar is het?,Sacramento.Koene opslag van groenten en fruit,Tijdens de productie in de productiewerkplaats mag het eenheidsgewicht van het magazijn van Pu niet lager zijn dan het door het project vereiste eenheidsgewicht, ten minste veertig &&m-plumne; kg/m vlakken ;In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.De fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord zijn relatief goed, koude opslag installatie, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag en medische koude opslag. Het verbetert de algemene prestaties van de polyurethane isolatie board en stelt de polyurethane isolatie board in staat om voor een lange tijd te werken,Sacramento.Installatiekosten voor de koeling, Polyurethaan isolatiebord is ook een van de belangrijkste buitenwandmaterialen geworden.


Sacramento.Grote bedrijven voor koelopslagSelecteer de eigenschappen van het kogelpuntTijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.Een compleet assortiment producten,De gemiddelde levensduur van de stijve polyurethane-isolatie-structuur met stabiele kwaliteit, lange levensduur en hoge algemene kostenprestaties kan meer dan dertig jaar bereiken onder normale gebruiks- en onderhoudsomstandigheden. Onder de normale bedrijfsomstandigheden tijdens de levensduur van de structuur, zal het niet worden be ïnvloed door het drogen, of elektrochemische corrosie, evenals de groei van insecten, schimmels of algen of knaagdieren.De kennis van koude opslag reparatie en onderhoud is iets dat je niet kunt vergeten te begrijpen in het proces van dagelijks gebruik van koud water!Polyurethaan spraying wordt algemeen gebruikt in grote en middelgrote koelkasten. Verschillende bekende merken worden geproduceerd tegen verschillende prijzen, en de productkwaliteit is relatief groot. Echter, het is niet van hoge kwaliteit of goede goederen. Dit is het resultaat van langdurige samenwerking.Sacramento.,Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.De grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag is verschillend, wat nauw verband houdt met het doel, de opslagproducten en de omvang van de koude opslag. Koeling van Kuhua herinnert eraan: grondisolatie moet worden gedaan, anders schommelt de temperatuur in de koude opslag vaak door een slechte isolatie, wat de kwaliteit van opgeslagen goederen be ïnvloedt. Wat is het verschil tussen de grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag? Hoe beter te doen?Isolatie van de vloer van de middelgrote koude opslag de structuur van de middelgrote koude opslag is wat we vaak het oppervlak noemen, dat wil zeggen, de bovenkant en wand zijn gemaakt van kleur staal plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, terwijl de grond apart moet worden geïsoleerd. Op dit moment zijn de gemeenschappelijke activiteiten op de markt: het leggen van de grond met XPS geëxtrudeerd karton, het leggen van vochtbestendige en stoomisolatiematerialen SPS boven en onder de geëxtrudeerde plaat, respectievelijk het gieten van beton of versterkt beton.

404 Not Found

404 Not Found


nginx

Gerelateerde artikelen

Poort OndaWelke is goed voor koude opslag installatieElementen voor het verbeteren van de stuwbetrouwbaarheid

Poort OndaWelke is goed voor koude opslag installatieElementen voor het verbeteren van de stuwbetrouwbaarheid

omdat het een hogere sterkte heeft bij het aansluiten op deze manier.Op basis van koude opslag en b...

Georgetown.kgmBedrijf voor verse opslag van groentenLevenslang effect van de dienst

Georgetown.kgmBedrijf voor verse opslag van groentenLevenslang effect van de dienst

Isolatie van de vloer van kleine koude opslag de structuur van kleine koude opslag wordt meestal het...

Ankraj.Hoeveel kost de installatie van kleine koude opslagGoedkope prijsopgave

Ankraj.Hoeveel kost de installatie van kleine koude opslagGoedkope prijsopgave

Wanneer hete ammoniak ontdooiing of elektrische ontdooiing wordt geselecteerd als de koelventilator,...

San IgnacioHoeveel kost de installatie van koude opslag van groentenHet toepassingsveld van de uitbreiding

San IgnacioHoeveel kost de installatie van koude opslag van groentenHet toepassingsveld van de uitbreiding

De koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toevoegen.Sluit het koe...

Zuid-Amerikaanse FederatieOpsporing van drugsLevensnormen

Zuid-Amerikaanse FederatieOpsporing van drugsLevensnormen

Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het ops...

Nashville.Diagram van de installatie van de koelkastdeurAnalyse van de tempering en de inbeslagname van

Nashville.Diagram van de installatie van de koelkastdeurAnalyse van de tempering en de inbeslagname van

Kerntip: in het koelopslagproject kunnen we alleen met voldoende koelopslagcapaciteit ervoor zorgen...

评论列表

570HP155642700
2022-03-12 10:16:09

Sacramento.Grote bedrijven voor koelopslagHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

984HP143755493
2022-03-12 10:56:27

De manager is aardig!Sacramento.Grote bedrijven voor koelopslag is ook echt.

409HP184720764
2022-03-12 11:10:14

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online Sacramento.Grote bedrijven voor koelopslag geleerd, bedankt!

709HP180518493
2022-03-12 10:16:21

De manager is aardig!Sacramento.Grote bedrijven voor koelopslag is ook echt.

632HP195506591
2022-03-12 11:37:58

Sacramento.Grote bedrijven voor koelopslag De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

256HP158312377
2022-03-12 11:16:36

Het is echt een test en wachten. Ik heb eindelijk 3 dagen Sacramento.Grote bedrijven voor koelopslag gewacht om aan te komen, de openingskwaliteit is erg goed

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。