Baracoa.kgmS13 energieolie ondergedompelde transformatorHoe de lengte van te berekenen

2022-06-02 08:27:13

lekkage van olie bij loopflensEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?Baracoa.kgm,Fabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten, slangen, katten, vogels en andere dieren, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn, kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.Choloma., moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator,Baracoa.kgmS13-olie ondergedompelde transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.


Baracoa.kgmS13 energieolie ondergedompelde transformatorHoe de lengte van te berekenenDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.Directe arbeid,De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding,Baracoa.kgmTestrapport van de levering van droge transformator, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator,Baracoa.kgmPrijs van de transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.


Baracoa.kgmS13 energieolie ondergedompelde transformatorHoe de lengte van te berekenenUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.Voor meer, graag controleren,Verschillende afleidingsmethoden, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?Baracoa.kgm,Exploitatie van transformatoren met olieonderdompelingHet geluid van droge transformator komt vanVóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

404 Not Found

404 Not Found


nginx

Gerelateerde artikelen

Owen.Zelfaanzuigende mestpomp groothandelGemeenschappelijke methoden voor foutdiagnose op basis van

Owen.Zelfaanzuigende mestpomp groothandelGemeenschappelijke methoden voor foutdiagnose op basis van

Het water in steden moet worden gezuiverd. Dit alles vereist zijn apparatuur om diensten voor ons te...

Dallas.Scb10 droge distributietransformatorProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

Dallas.Scb10 droge distributietransformatorProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwis...

St. Catherine.Overlast van distributietransformatorIs de technicus van de fabrikant belangrijk?

St. Catherine.Overlast van distributietransformatorIs de technicus van de fabrikant belangrijk?

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompelingDe hangende kern van droge transformator is ee...

Juticalpa.kgmSelectie van droge transformatorVeelvoorkomende problemen en oplossingen

Juticalpa.kgmSelectie van droge transformatorVeelvoorkomende problemen en oplossingen

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatorenDe warmteon...

GonaivesQuota voor 2500kVA droge transformatorWat zijn de openstaande problemen in de industrie?

GonaivesQuota voor 2500kVA droge transformatorWat zijn de openstaande problemen in de industrie?

verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openin...

Houston.Verticale pijpleidingpomp met splitsingWat zijn de taboes?

Houston.Verticale pijpleidingpomp met splitsingWat zijn de taboes?

   Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te w...

评论列表

570HP155642700
2022-06-02 09:21:30

Broeder, met uw steun is dit nieuwe model Baracoa.kgmS13 energieolie ondergedompelde transformator inderdaad aan de norm en zeer goed.

984HP143755493
2022-06-02 10:25:25

Beste, Baracoa.kgmS13 energieolie ondergedompelde transformator Ik heb het ontvangen, ik vind het erg leuk, het vakmanschap is niets te zeggen, haha, de service-instelling is ook super goed, een zeer zorgzame verkoper, ik zal het in de toekomst regelmatig bezoeken.

409HP184720764
2022-06-02 10:06:05

Baracoa.kgmS13 energieolie ondergedompelde transformator Het is goed, de prijs is goed, vrienden zeggen ook dat het goed is, het is het waard

122HP117294921
2022-06-02 09:22:16

Na mijn persoonlijke ervaring is de reputatie van deze winkel best goed. Baracoa.kgmS13 energieolie ondergedompelde transformator De kwaliteit lijkt meer op een diamant. Heel erg bedankt!

632HP195506591
2022-06-02 09:15:31

Ik wil van leverancier veranderen en zie je op internet, kan ik een gedetailleerde uitleg geven Baracoa.kgmS13 energieolie ondergedompelde transformator

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。