Bejucaaltransformator met olieonderdompelingWat is de operatie en wat zijn de vereisten?

2022-06-22 20:12:27

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling,BejucaalSchema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformator, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.Bejucaal,De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie,BejucaalSoorten droge transformatoren, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,Luchthaven Alexandroupoli,IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.Elektrische transformator-installatieIn het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.


Bejucaaltransformator met olieonderdompelingWat is de operatie en wat zijn de vereisten?De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.Elektrische transformator-installatieAanbieding,Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.


Bejucaaltransformator met olieonderdompelingWat is de operatie en wat zijn de vereisten?Korte invoering van de nullijn van de transformatorKwaliteitsborging,Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding,BejucaalWat is de belangrijkste functie van de transformator, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.Droge transformatorBejucaal,De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.transformator met olieonderdompelingDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Gerelateerde artikelen

Yaguajay.kgmWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformatorHoe om te gaan met ongevallen in het project?

Yaguajay.kgmWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformatorHoe om te gaan met ongevallen in het project?

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheerse...

Cleveland.Elektrische transformator-olie ondergedompeldAnalyse van storingsoorzaken en verbetermaatregelen

Cleveland.Elektrische transformator-olie ondergedompeldAnalyse van storingsoorzaken en verbetermaatregelen

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hang...

GuaneNametransformator met eenfaseolieOntwikkelingsgeschiedenis

GuaneNametransformator met eenfaseolieOntwikkelingsgeschiedenis

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vó...

Guanajay.Grondstof voor transformatoren met olieonderdompelingLeg de gezamenlijke verwerkingstechnologie uit:

Guanajay.Grondstof voor transformatoren met olieonderdompelingLeg de gezamenlijke verwerkingstechnologie uit:

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenFabrikant van transformatorenGuana...

MatanzaNamePrijs van 3150kva-transformatorVerwacht wordt dat de marktbehoeften zullen verbeteren

MatanzaNamePrijs van 3150kva-transformatorVerwacht wordt dat de marktbehoeften zullen verbeteren

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voor...

GuihuNameMulti voltage uitgangstransformatorDrie veelvoorkomende problemen:

GuihuNameMulti voltage uitgangstransformatorDrie veelvoorkomende problemen:

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden to...

评论列表

416HP186602172
2022-06-22 21:39:09

Het is zeer comfortabel om zaken met u te doen. Verantwoordelijk, serieus, Bejucaaltransformator met olieonderdompeling is ook goed, ik moet je een goede opmerking geven. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking, ik wens Rijin Doujin!

35HP162657470
2022-06-22 21:05:59

De kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als de beschrijving van de verkoper, zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en strikt, de service-instelling van het logistieke bedrijf is erg goed, de levering snelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden Eenmalig winkelen.

717HP127443542
2022-06-22 21:41:55

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Bejucaaltransformator met olieonderdompeling in principe tevreden.

570HP155642700
2022-06-22 22:01:33

Ik heb eindelijk gewacht tot ik het kocht Bejucaaltransformator met olieonderdompeling. In het begin twijfelde ik nog of ik het zou kopen. Ik vond het een beetje leuk. Ik was een beetje bang om de opmerkingen te lezen. Ik was bang dat de kwaliteit niet goed. Het was geen echt product. Het was een beetje anders dan op de foto. Alles klopt echter niet, de dingen zijn goed, authentiek, de baas is goed en de logistiek is goed.

709HP180518493
2022-06-22 21:18:04

Bejucaaltransformator met olieonderdompeling Aangekomen, ja, dit nieuwe model voldoet inderdaad aan de norm, zeer goed

256HP158312377
2022-06-22 21:38:35

Sinds online zoeken en winkelen hoef je nooit meer de deur uit om rond te dwalen Je Bejucaaltransformator met olieonderdompeling kwaliteit is gegarandeerd, logistiek en levering zijn snel, grote merken zijn beter dan offline winkels, en ik zal ze indien nodig in de toekomst herzien !

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。