Palmira.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompelingWaar wordt het voor gebruikt

2022-06-22 20:15:27

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;Palmira.,De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie, maar het consumeren van elektromagnetische energie.De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.Girardot., verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken,Palmira.Testnorm voor olieonderdompelde transformatoren, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.Losse kernschroef


Palmira.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompelingWaar wordt het voor gebruiktIn het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.De bovenkant en het midden van de transformator-olietank de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage,Palmira.1600KVA-boxprijs voor transformatoren, wat resulteert in isolatie schade.„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En'Idquo'. Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger,Palmira.Installatie van distributietransformatoren, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.kwaliteitsnorm,De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.


Palmira.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompelingWaar wordt het voor gebruiktHet omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.Interpretatie en observatie,Korte invoering van de nullijn van de transformatorDe isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.Palmira.,De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Gerelateerde artikelen

Palmira.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompelingBeantwoord de magnetische vraag van standaardonderdelen:

Palmira.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompelingBeantwoord de magnetische vraag van standaardonderdelen:

lekkage van bout- of buisexterne draadtransformator met olieonderdompelingPalmira.,De fabrikant van...

评论列表

466HP159575805
2022-06-22 20:35:20

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde Palmira.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompeling, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

416HP186602172
2022-06-22 22:05:36

Kunt u mij Palmira.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompeling gedetailleerde specificaties geven?

570HP155642700
2022-06-22 20:31:22

Laat me dit evalueren Palmira.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompeling, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

632HP195506591
2022-06-22 22:13:42

Palmira.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompeling Het is echt goed, hoe lang duurt het om na het vertrek aan te komen?

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。