VSInstallatie voor koude opslagLijst van contingenten

2022-02-17 02:58:19
632HP195506591energie173

Voor watergekoelde eenheden moet de turbulentie van het koelwater vaak worden vervangen, moet het koelwater regelmatig worden vervangen en of het stromend, uitstotend, druppelend, lekkage en andere omstandigheden van het watervoorzieningssysteem bestaan.Bij het installeren van de polyurethaan isolatiebord, is de hechting tussen het paneel van de polyurethane isolatie board en het thermische isolatiemateriaal kort en vaak hoog.VS,Meet de tandweerstand van de compressor en de isolatie van de motor. --voorzorgen voor de vloerinstallatie van koude opslag: de vloer moet vlak worden geïnstalleerd het ongelijk gedeelte moet met materialen worden gelijkgemaakt, en de sluithaak tussen de platen moet worden vergrendeld om ervoor te zorgen dat het pakkingsoppervlak vlak is zonder hol gevoel. (Merk op dat als dit afvoersysteem in het noorden buiten is geïnstalleerd, de afvoerpijp moet worden geïsoleerd).GimbiName,De structuur van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn, die kan worden bepaald op basis van hun eigen begroting en werkelijke behoeften. Momenteel zijn de meeste koude opslagplaatsen gebouwd met een enkele laag stalen structuur, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform,VSFarmaceutische regeling voor koude opslag,VSInstallatieprijs voor kleine koude opslag, koelsysteem, systeem, pijpleidingsysteem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.Nadat de koude opslag op de hoek is geïnstalleerd, kan de volgende koude opslag worden geïnstalleerd langs de richting van de hoek. Goedkeuren van de soortgelijke installatie van Zhang koude opslag voor de installatie van de thermische isolatie board van de opslag. Professionele koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, geavanceerde technologie, strenge tests, en vervolgens naar het magazijn wordt gestuurd om te koelen. De voordelen van luchtkoeling zijn snelle koeling, uniforme temperatuur in het magazijn, en kunnen schadelijke gassen zoals koolstofoxide uit het magazijn brengen tijdens de opslag.


VSInstallatie voor koude opslagLijst van contingentenDeze maatregelen hebben goede resultaten opgeleverd. Vergeleken met een aantal koude opslagplaatsen bij een klant in Jining, hebben de koelopslagplaatsen met hun witte materialen een aanzienlijk lager energieverbruik dan die met andere witte materialen.In vergelijking met de logistiek engineering ontwerp van gewone producten, moet de logistiek koeltechniek die gewoonlijk wordt gebruikt in de circulatie van vers voedsel, strengere ontwerp-specificaties en gebruikseisen volgen, zodat de versheid van de circulatie wordt behouden en de versheidsperiode van vers voedsel wordt verlengd. In de afgelopen jaren, met de frequente grensoverschrijdende handel, heeft de KFC koeling steeds meer vraag gekregen in het ontwerp en de bouw van de logistiek koeltechniek. Wat zijn de basisfuncties van de logistiek koeltechniek in het ontwerp?Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.productie,De koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toevoegen.Nadelen van een enkele laag koude opslag: groot; De oppervlakte van de externe behuizing structuur van de koude opslag is groot, zodat de hoeveelheid thermische isolatiematerialen groot is, en het droge verbruik van koud voedsel ook groot is; Voor het lagetemperatuur magazijn, de vloer anti vriesbehandeling vereist een grote hoeveelheid werk. Wanneer de koude opslag wordt gebouwd op het niveau van het water, is het onmogelijk om ermee om te gaan, wat gemakkelijk is om horizontale bevriezing en zwelling te veroorzaken.Voor de spoelpijp (ontdooien) van drainage in de koelruimte met een andere temperatuur moet een uitlaatklep-inrichting worden ingesteld voordat de spoelpijp (ontdooien) wordt aangesloten.


VSInstallatie voor koude opslagLijst van contingentenDe ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?Uitstekende kwaliteit,De schuimtechnologie van polyurethaan met een sterke stabiliteit zorgt ervoor dat het een superieure hechting heeft. De stevige combinatie van polyurethaanvast schuim en draaglaag is de basisvoorwaarde om de stabiliteit van de externe isolatie laag te waarborgen. Dat wil zeggen, onder de ongunstige lokale temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden, kan het verschillende interne en externe gecombineerde ladingen dragen, zoals windenergie, zelfgewicht en normale botsing, maar de soorten deuren omvatten handbediende schuifdeur handbediende elektrische schuifdeur, volledig automatische retourdeur, elektrische deur, schoonmaakdeur, volledig begraven en half begraven. De koelaggregaten hebben veel bekende merken. Ze zijn niet alleen luchtgekoeld en met water gekoeld, maar ook volledig afgesloten en half afgesloten. In het geval van keuze moeten we het beter doen en een geschikte voor u vinden. --vloerinstallatie van koude opslag: eerste verdieping van de vloer, dan de vloer installeren, een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten, en een goede job doen in de vloer en verdamper drainage systeem.VS,Foutfenomeen: overbelasting van de ventilatormotor, vervorming van de ventilator; storing van de ventilator; storing van de thermische relais van de ventilatormotor (veroudering); Losse bedrading; Koeler geblokkeerd; Grote uitlaatweerstand. Tekortkomingen bij de koude opslag: droogstof werkt niet, de lont wordt opgeblazen, de thermische relais-handelingen, de compressor wordt vergrendeld,VSTechnologie voor het behoud van fruit, de lijn wordt valselijk aangesloten of het foutfenomeen: na het drogen stopt het in korte tijd, de omgevingstemperatuur is te hoog, de condensator wordt geblokkeerdDe voor de bouw van koude opslag gebruikte polyurethaan-isolatiecoard moet integraal en continu zijn en er mag geen gewricht in het midden zijn. De aansluiting van polyurethaan-isolatiebord, die goed kan voldoen aan de gezondheidsbehoeften.De medische koude opslag is in de industrie op grote schaal gebruikt. Voor het gebruik van het medisch koelopslagproject moeten we de prestaties van het product combineren en opslaan volgens de temperatuur en vochtigheid die het product nodig heeft. De automatische temperatuurbox moet ook buiten het product worden gebruikt. Tegelijkertijd moet het leidinggevend personeel vertrouwd zijn met de werkingsstappen van het medische koude opslagproject.

bovenste plaat en grond moet worden gemaakt in een vulboog voor de overgang
404 Not Found

404 Not Found


nginx

Gerelateerde artikelen

VSInstallatie voor koude opslagSchokprijzen kunnen niet omhoog of omlaag

VSInstallatie voor koude opslagSchokprijzen kunnen niet omhoog of omlaag

Indirecte koeling is dat de lucht in het magazijn door de ventilator in het koelapparaat wordt gepom...

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。