Haidijiao.Fabrikant van 80 KVA droge transformatorTechnische methoden in bescherming

2022-10-04 08:29:11

Verspreiding van het geluid van droge transformatorDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.Haidijiao.,Haidijiao.Structurele samenstelling van de met olie ondergedompelde transformator,Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformatorDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.Ndibine Dahra,Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, let op de volgende zaken:Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatorenDe transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie het onderhoud en het vervoer,Haidijiao.Ontwerp van een transformator, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.Ontwikkeling Curriculum,Fout oordeel van de transformatorVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.


Haidijiao.Fabrikant van 80 KVA droge transformatorTechnische methoden in beschermingGeluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.Welke is beter, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introducerenGeleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden,Haidijiao.Prijs van de droge transformator 800kVA, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.Haidijiao.,De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

404 Not Found

404 Not Found


nginx

Gerelateerde artikelen

Haidijiao.Fabrikant van 80 KVA droge transformatorInvesteringen en industrie blijven de focus

Haidijiao.Fabrikant van 80 KVA droge transformatorInvesteringen en industrie blijven de focus

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer...

评论列表

466HP159575805
2022-10-04 10:05:08

Haha. Haidijiao.Fabrikant van 80 KVA droge transformator Het is er zo snel, het is niet slecht, de volgende keer dat je komt, kun je om korting vragen ^_^

416HP186602172
2022-10-04 09:54:34

Vraag, kan ik Haidijiao.Fabrikant van 80 KVA droge transformator specifieke specificaties sturen, laat me jullie bellen.

35HP162657470
2022-10-04 09:45:24

Haidijiao.Fabrikant van 80 KVA droge transformatorHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

984HP143755493
2022-10-04 09:18:55

Haidijiao.Fabrikant van 80 KVA droge transformator Het kan worden gezegd dat het top is, en de details zijn perfect.

409HP184720764
2022-10-04 10:03:43

Haidijiao.Fabrikant van 80 KVA droge transformatorHoeveel kost het en hoe kan ik het verkopen?

632HP195506591
2022-10-04 10:28:26

Haidijiao.Fabrikant van 80 KVA droge transformator Vertel me een prijs, is er een gedetailleerde prijs voor de parameter?

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。