LeoganePrijs van gerecycleerde droge transformatorWelk huiswerk moet worden gedaan bij de dagelijkse inspectie?

2022-10-04 11:56:33

Verschillende afleidingsmethoden,LeoganeDroge type transformator 10 /0.4kV, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;lekkage van zegelolieLeogane,TransformerWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?Gandor.,Sommige zijn gebonden met plastic tape,LeoganeHoeveel is een 1000 KVA-transformator, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.Dry type transformator bedrijf


LeoganePrijs van gerecycleerde droge transformatorWelk huiswerk moet worden gedaan bij de dagelijkse inspectie?Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.Hoe de droge transformator te onderhouden?transformator-onderneming met olieonderdompelingVerslag over de kwaliteitscontrole,De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.


LeoganePrijs van gerecycleerde droge transformatorWelk huiswerk moet worden gedaan bij de dagelijkse inspectie?De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.Totaal kwaliteitsbeheer,De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator,LeoganeS-9-olie ondergedompelde transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Leogane,In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, het is zeer klein.Fabriek voor droge transformatorenDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

404 Not Found

404 Not Found


nginx

Gerelateerde artikelen

LeoganePrijs van gerecycleerde droge transformatorVeel factoren beperken de prijs en de mogelijkheid tot herhaling

LeoganePrijs van gerecycleerde droge transformatorVeel factoren beperken de prijs en de mogelijkheid tot herhaling

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheerse...

评论列表

35HP162657470
2022-10-04 12:24:10

Ik zal het in de toekomst kopen LeoganePrijs van gerecycleerde droge transformator en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

409HP184720764
2022-10-04 12:00:52

De verkoper is echt goed, LeoganePrijs van gerecycleerde droge transformator is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper

256HP158312377
2022-10-04 12:32:36

Echt een goede verkoper. Ik moet je vinden als ik deze LeoganePrijs van gerecycleerde droge transformator vraag in de toekomst heb!

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。