Nicoya.Wat zijn de elektronische transformatoren?De variëteit is compleet

2022-05-22 09:10:07
In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.Kampong Dungun.,fabrikant van droge transformatorenIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop,Nicoya.Transformer box, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.Directe arbeidDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.Elektrische transformator


Nicoya.Wat zijn de elektronische transformatoren?De variëteit is compleetOver het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.Afdeling Kwaliteit,Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor,Nicoya.S13-olie ondergedompelde transformator, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.Nicoya.,Nicoya.transformator voor het type droge transformator,De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Gerelateerde artikelen

Moa.Prijs van 200KVA-transformatorPakbon

Moa.Prijs van 200KVA-transformatorPakbon

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid....

Waterloo.Transformer driefasetransformatorWat zijn de contra-indicaties?

Waterloo.Transformer driefasetransformatorWat zijn de contra-indicaties?

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of o...

El PasoS13-50 /10 krachttransformatorWat is uniek?

El PasoS13-50 /10 krachttransformatorWat is uniek?

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrad...

Milwaukee.Fabrikant van transformatorenIn welke industrieën zal de applicatie gladder zijn?

Milwaukee.Fabrikant van transformatorenIn welke industrieën zal de applicatie gladder zijn?

Milwaukee.transformatoren met olieonderdompeling,De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van e...

Escazu.Volledige lijst van Transformer-modellenLage slagvastheid

Escazu.Volledige lijst van Transformer-modellenLage slagvastheid

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hang...

Stad WanjinToepassing voor de stroomvoorziening van TransformerVoorzorgsmaatregelen voor productgebruik

Stad WanjinToepassing voor de stroomvoorziening van TransformerVoorzorgsmaatregelen voor productgebruik

de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformat...

评论列表

717HP127443542
2022-05-22 10:56:02

Het spijt me heel erg.

570HP155642700
2022-05-22 10:02:48

Maak een advertentie voor u, vrienden: Dit Nicoya.Wat zijn de elektronische transformatoren? product is van grote waarde.

409HP184720764
2022-05-22 09:56:13

Nicoya.Wat zijn de elektronische transformatoren? Hoeveel is de beste deal, en ik zal je een opmerking geven, kan Nicoya.Wat zijn de elektronische transformatoren? goedkoper zijn?

122HP117294921
2022-05-22 10:09:37

Beste, Nicoya.Wat zijn de elektronische transformatoren? Ik heb het ontvangen, ik vind het erg leuk, het vakmanschap is niets te zeggen, haha, de service-instelling is ook super goed, een zeer zorgzame verkoper, ik zal het in de toekomst regelmatig bezoeken.

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。