Jobabo.Olie ondergedompelde hoogspanningstransformatorMarktprijs bleef stijgen

2022-06-23 02:14:27

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.Jobabo., hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht hoe lager de efficiëntie.Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen,De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning,Jobabo.Voordelen van olie ondergedompelde transformator, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden,Jobabo.Werkprincipe van de transformator, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.Na de no-load test is normaal voor h,Jobabo.500 kV droge transformator, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,


Jobabo.Olie ondergedompelde hoogspanningstransformatorMarktprijs bleef stijgenOverdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.Gratis raadpleging,Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.Geluidsoplossing van droge transformatorenExploitatie van gesmolten transformator


Jobabo.Olie ondergedompelde hoogspanningstransformatorMarktprijs bleef stijgenAls het volume van de transformator te klein is, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.Beloof het en hou je aan je belofte.,In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).Jobabo.,Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?lekkage van zegelolieVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval schade aan machines en apparatuur, enz.

Gerelateerde artikelen

PetersburgOverdracht van omzettersOnderzoek naar managementsystemen

PetersburgOverdracht van omzettersOnderzoek naar managementsystemen

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tuss...

San FranciscoStaatsraster van TransformerHoe bedrijven de huidige status-quo kunnen veranderen

San FranciscoStaatsraster van TransformerHoe bedrijven de huidige status-quo kunnen veranderen

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator...

Bahama's1000 kV TransformerOntwerp van buisleidingen

Bahama's1000 kV TransformerOntwerp van buisleidingen

Na het aanscherpen van de losse bouten verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschi...

Nuevitas.10kV-olie ondergedompeld distributietransformatorimpact op het leven

Nuevitas.10kV-olie ondergedompeld distributietransformatorimpact op het leven

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd vo...

Greensboro.kgmElektrische hoogspanningstransformatorOntwikkelingsstatus van de industrie in China

Greensboro.kgmElektrische hoogspanningstransformatorOntwikkelingsstatus van de industrie in China

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met...

GuijnenTransformer 5000KVA prijsProfessionele fabrikanten vertellen u hoe u moet kiezen!

GuijnenTransformer 5000KVA prijsProfessionele fabrikanten vertellen u hoe u moet kiezen!

de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten nie...

评论列表

416HP186602172
2022-06-23 09:59:53

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: Jobabo.Olie ondergedompelde hoogspanningstransformator Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

35HP162657470
2022-06-23 10:17:35

Eindelijk gekregen Jobabo.Olie ondergedompelde hoogspanningstransformator Zo blij dat! De afwerking is geweldig.

984HP143755493
2022-06-23 10:05:29

De verpakking Jobabo.Olie ondergedompelde hoogspanningstransformator ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

256HP158312377
2022-06-23 10:24:53

Ja, Jobabo.Olie ondergedompelde hoogspanningstransformator goede kwaliteit en veel waar voor uw geld

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。