Kansas City.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpompToepasselijke handleidingen en installatiemethoden

2022-08-12 10:39:19

  De secundaire pompasafdichting van de tweetraps reekspomp is (pakafdichting), en de opstart van de reekspomp volgt ook de bovenstaande methode. Pas nadat de eerste trappomp is gestart, kan de dompelmestpomp de uitlaatklep van de laatste trappomp openen (de openingsgrootte is gebaseerd op de motorstroom van de eerste trappomp als nominaal vermogen  Als er een standby pomp is, is het beter om twee pompen op zijn beurt te gebruiken. Als de pomp vastzit, kan de pomp alleen repaKansas City.,  De ontwikkeling van de pompindustrie in China heeft de afgelopen jaren een zeer goede trend laten zien. Natuurlijk is dit ook te wijten aan de accumulatie van meer dan honderd jaar geschiedenis. De evolutie van pompen is hier relatief divers. Dus wat we vandaag gaan introduceren is een van de meer onderscheidende pompen met pijpleidingpomp.  Waar moet in het proces op worden gelet? Laat Lees meer over de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de dompelmestpomp. Wanneer de apparatuur in gebruik is, moet de pomp zelf over het algemeen op land worden geplaatst voor gebruik, maar de zuigpijp moet in water worden geplaatstLota.,bing water, dat abnormaal geluid in de pomp zal veroorzaken, en dan tegelijkertijd, de waaier is beschadigd of de waaier is beschadigd  Er zal geen onvoldoende vloeistoftoevoer of andere problemen zijn.  Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.


Kansas City.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpompToepasselijke handleidingen en installatiemethoden  De bovenstaande vier methoden kunnen worden gebruikt om te detecteren of de dompelmestpomp cavitatie heeft omdat als het materiaal in gebruik is, het een grote impact op de werkende efficiëntie zal hebben. Zelfs als de cavitatietijd lang is,Kansas City.Pijpleidingspomplichaam, zal het ook een bepaalde impact hebben op andere delen van de apparatuur. Soms dompelmestpomp  De sleutel tot het probleem zou moeten zijn de problemen van pu fundamenteel op te lossen  Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water, is het noodzakelijk om naar de relevante productcatalogus of steekproef te gaan, en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.doel,  Het moet worden vervangen in geval van schade, zwelling en vervorming, onvoldoende veerdruk, breuk, enz.  De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.  Daarom zal de statorwikkeling worden uitgebrand als gevolg van overmatige temperatuurstijging.


Kansas City.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpompToepasselijke handleidingen en installatiemethoden  Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.Standaard voorschriften, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.de isolatieweerstand tussen de schudkabel en de dompelmestpomp zal niet minder zijn dan megohm.  De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.Kansas City.  Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebruikt,Kansas City.Verticale centrifugale mestpomp, en dan wordt een filterscherm in de val geïnstalleerd om onzuiverheden voor de tweede keer te filteren, om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.  Oorzaken: er is lucht- of gasaccumulatie in de waterinlaatpijp van de pomp, of de bodemklep is niet strak gesloten, de watervoorziening is niet voldaan, de verpakking van de vacuümpomp lekt serieus,Kansas City.Centrifugale mestpomp, en de klepklep of klepklep is niet strak gesloten.  De pomp kan vaak worden geselecteerd volgens de specifieke eisen van lift, stroom en vloeistoflevering. Het stroombereik van de geleverde vloeistof is - L bis s, het drukbereik is .- MPa, en het toerentalbereik van de dieselmotor is - toerental. Kenmerken: waterpomp, hoge automatisering en prestaties

404 Not Found

404 Not Found


nginx

Gerelateerde artikelen

San-MiquelNameHoeveel is een 500 KVA box transformatorHoe veelvoorkomende storingen oplossen?

San-MiquelNameHoeveel is een 500 KVA box transformatorHoe veelvoorkomende storingen oplossen?

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De fun...

Ottawa.Testrapport van de elektrische transformatorHet toepassingsgebied:

Ottawa.Testrapport van de elektrische transformatorHet toepassingsgebied:

Fabriek voor elektrische transformatoren„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En'Id...

Cuilapa.Prijs van 1250kva droge transformatorPre-onderhoud

Cuilapa.Prijs van 1250kva droge transformatorPre-onderhoud

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbe...

Santa Cruz.Droog type of olie ondergedompelde transformator voor boxtransformatorIndustrie

Santa Cruz.Droog type of olie ondergedompelde transformator voor boxtransformatorIndustrie

Na de test,Santa Cruz.Hoeveel is een 50 KVA box transformator, verbindt het datasignaal contact van...

Nassau.transformator van de centraleIs de prijs goedkoop?

Nassau.transformator van de centraleIs de prijs goedkoop?

Hoeveel kost de transformator?Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformatorNassau....

BerlijnTestnorm voor olieonderdompelde transformatorenLeverancier informatie

BerlijnTestnorm voor olieonderdompelde transformatorenLeverancier informatie

Verminderde isoleringDaarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worde...

评论列表

466HP159575805
2022-08-12 11:39:07

Vraag, kan ik Kansas City.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp specifieke specificaties sturen, laat me jullie bellen.

416HP186602172
2022-08-12 11:46:37

Ik heb het bijna nooit eerder serieus geëvalueerd. Ik heb de jouwe gekocht Kansas City.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp en zal het de volgende keer bezoeken. Het is zo handig dat ik helemaal niet kan stoppen. Het is een echt product met snelle logistiek. Ik vind het leuk voor je .

570HP155642700
2022-08-12 11:22:14

Kansas City.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp De prijs is erg hoog en de kwaliteit is erg goed als je het voor zo'n prijs kunt kopen.

709HP180518493
2022-08-12 10:57:08

Kansas City.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp Zeer kosteneffectief! Het is het waard om te kopen zoals iedereen! waard om te hebben!

256HP158312377
2022-08-12 11:47:56

Kansas City.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp De kwaliteit is erg goed, ik heb het voor de tweede keer gekocht, de goederen zijn goed, de baas is erg goed

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。